Іспанська ua
вивчення іспанської мови українською
Головна | Електронний дозвіл на в'їзд у країну (замість візи) - Форум | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 2024.03.28, 20:59
Вітаю Вас Гість | RSS
[
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Україномовний форум з іспанської мови » Іспаномовні країни » Електронний дозвіл на в'їзд у країну (замість візи) (все про ел.дозвіл і візи)
Електронний дозвіл на в'їзд у країну (замість візи)
VikДата: Четвер, 2012.11.08, 22:29 | Сообщение # 1
Початківець
Група: Администраторы
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Цікавим правом для в'їзду є електронні дозволи. Наприклад, є ел.дозвіл для в'їзду в Мексику, заповнити анкету можна тут (російською, іспанською, англійською або португальською):

http://www.inm.gob.mx/index.p....ru.html

В які ще країни є електронні дозволи? Де проходити анкетування?
 
VikДата: Четвер, 2012.11.08, 22:38 | Сообщение # 2
Початківець
Група: Администраторы
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Пояснення з сайту мексиканської міграційної служби, "Часті питання" (http://www.inm.gob.mx/index.php/page/Autorizacion_Electronica_FAQ/ru.html):

1. Електронний дозвіл, що це?

Електронний дозвіл дозволяє громадянам Росії, України і Бразилії подорожувати в Мексику як туристи, підприємці або транзитні пасажири без необхідності отримання візи.

Електронний дозвіл дозволяє громадянам Перу подорожувати авіалінією Aeromexico у напряму в Китай або Японію (маючи чинну візу в ці країни). Громадяни Перу не можуть використовувати електронний дозвіл для інших маршрутів або здійснювати польоти будь-якою іншою авіалінією.

2 Хто може отримати електронний дозвіл?

Громадяни Росії, України і Бразилії, які бажають відвідати Мексику як туристи, підприємці або транзитні пасажири, так само як і громадяни Перу з діючою візою в Китай або Японію, які летять в Мексику авіалінією Aeromexico.

3. Як можна отримати електронний дозвіл для відвідування Мексики?

Ви повинні зайти на сайт: www.inami.gob.mx і вибрати опцію: тема цікава, далі, дати клік на опції: анкета електронного дозволу, і далі - бажаю заповнити анкету. Анкета буде оброблена за декілька хвилин.

4. Хто-небудь ще зможе заповнити анкету за мене?

Так, це може бути ваш друг, член сім'ї або персонал турагенства, зможуть вам допомогти заповнити анкету за вас. Тим не менше ви будете відповідальні за те, що надана інформація в анкеті, точна і достовірна.

5. Чи існує якась оплата для отримання електронного дозволу?

За отримання електронного дозволу оплата тимчасово не вимагається, проте, в майбутньому буде прийнята форма оплати за анкету на отримання електронного дозволу.

6. Якщо я отримав електронний дозвіл, чи означає це, що я можу в'їхати до Мексики?

Не обов'язково. Електронний дозвіл тільки гарантує що, ви можете здійснити політ у напрямку до Мексики без необхідності отримання візи. По прибуттю в країну Федеральні Агенти Міграційної Служби видають дозвіл на в'їзд, тільки в тому випадку, якщо дані анкети правильні.

7. Іноземцям c електронним дозволом необхідно надавати дозвіл в роздрукованому вигляді?

1. Позитивний результат. Означає що ви можете поїхати в Мексику з вашим електронним дозволом.

2. Негативний результат. Означає що ви не можете отримати електронний дозвіл, тому ми вам радимо звернутися в Мексиканське консульство, щоб отримати візу.

8. Як тільки я отримав електронний дозвіл. Що мені необхідно зробити щоб полетіти в Мексику?

У день вашого вильоту, ви повинні підійти до стійки реєстрації авіалінії, якою ви полетите, і надати ваш електронний дозвіл у роздрукованому вигляді та ваш діючий паспорт. Якщо ви громадянин Перу ви повинні надати також діючу візу в Китай або Японію у відповідності з його кінцевим пунктом прибуття.

Ви повинні надати владі Міграційної Служби, міграційну форму, заповнену належним чином, відзначаючи опцію, яка відповідає меті вашої - поїздки, туризм, підприємництво або транзит.

9. Як довго я повинен чекати щоб дізнатися результат анкети?

Система повідомляє негайно результат вашого запиту.

10. Який термін дії має електронний дозвіл?

Електронний дозвіл має термін дії 30 днів з моменту його випуску.

11. Чи зможу я продовжити електронний дозвіл?

Ні. Як тільки термін дії закінчується, вам необхідно отримати новий дозвіл. Заповнивши знову анкету, ви зможете отримати новий дозвіл.

12. Скільки разів я можу відвідувати Мексику маючи електронний дозвіл?

Електронний дозвіл дійсний тільки для однієї поїздки в Мексику.

13. Скільки електронних дозволів я можу мати?

Ви можете отримувати електронний дозвіл, стільки разів, скільки вам буде необхідно.

14. Що станеться, якщо я отримую негативну відповідь на мій запит?

Якщо система вам видає негативний результат і ви бажаєте відвідати Мексику, вам варто звернутися в Мексиканське посольство, щоб отримати візу. Для більшої інформації про реквізити для отримання візи, ви можете зв'язатися з Мексиканським Посольством у вашій країні.
 
VikДата: Четвер, 2012.11.08, 22:58 | Сообщение # 3
Початківець
Група: Администраторы
Повідомлень: 9
Статус: Offline
...

15. Якщо я помилився, заповнюючи дані в анкеті, чи зможу я їх виправити?

Після того як ви заповнили анкету, внесені дані виправити не можна. Якщо виявляється одна помилка, ви повинні заповнити нову анкету з вірними даними і отримати новий дозвіл. Надаючи електронний дозвіл, переконайтеся в тому, що дані в анкеті вірні.

16. Якщо у мене є віза в Мексику, чи є необхідність отримувати електронний дозвіл?

Ні, іноземцям у яких є дійсна віза в Мексику, електронний дозвіл не потрібний.

17. Я українець і у мене немає мексиканської візи, але я хочу відвідати Мексику як турист, чи можу я отримати електронний дозвіл?

Так, ви можете отримати електронний дозвіл для поїздки в Мексику і в'їхати як турист з різноманітною міграційної формою, неважливо якою авіалінією ви полетите.

18. Цей електронний дозвіл діє для інших національностей і призначень або маршрутів?

Ні, цей електронний дозвіл діє для громадян Перу, які летять транзитом компанією Aeromexico, так само як і для українців, росіян і бразильців які подорожують в Мексику і в'їжджають як туристи, підприємці або транзитні пасажири, неважливо якою авіалінією вони скористаються.
 
Форум » Україномовний форум з іспанської мови » Іспаномовні країни » Електронний дозвіл на в'їзд у країну (замість візи) (все про ел.дозвіл і візи)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright ispanska.at.ua © 2024